Bleek 1 infra is voor al uw leiding en fit werk en projecten tel: 06-45771210

week 42 Brummen

Brummen hoofdleiding  vernieuwen 1650 meter door pvc 110 en  ac 100 verwijderen   70 meter boring  15 huizen overzetten en ook nog  noodleiding leggen i.v.b dat ernaar van 1 kant voeding is. Gelukkig is de hele weg afgesloten en kunnen we ieder geval rustig ons werk doen nu maar hopen dat het niet gaat vriezen i.v.b noodleiding en dat klus af is voor de kerst.

week 44 - Eerbeek spoedje

Eerbeek waterleiding flexsiebel maken. i.v.b het  leggen van  nieuwe riool.Op tekening zou er een zinker liggen maar dat was niet zo wel lag de bestaande ac leiding 280 cm diep was niet makkelijk.Maar met behulp van 15 ton mobile kraan is het toch gelukt en op tijd weer klaar.

Ellecom - Kastanjelaan -hoofdleiding vernieuwen

Eindelijk een mooie nieuwe klus zonder grondwater.Maar nu hadden we een tracé vol wortels en wat voor wortels hele stronken van 1 meter omtrek Heymans zou wortels vrezen en verwijderen maar i.v.b kabels en leidingen niet durfden.Ondanks dat gingen we graven en leggen was niet makkelijk en heel bewerkelijk zagen haken en onderhollen ac leiding kon niet verwijderd worden dus dat schelden een beetje.We hadden er 3 weken voor en ondanks alle moeilijke opstakels zie foto's  toch nog in 2 weken klaar dus dik tevreden op naar volgende klus.

Velp

Zeer zeer  moeilijke klus  te Velp 3 fases.  Fase 1 moest klaar binnen 3 weken  voor de bouwvak vakantie. het straatwerk word door speciale aannemer  verwijderd i.v.b monumenten tegels.Dan ook nog grondwater en bronbemaling was niet mogelijk door kleilaag. en dan ook nog een vol vol trace en 2 hoge scholen die niet zonder water konden en hele drukke straat.en dan Vinden we met graven ook nog een bomuit de 2e wereld oorlog Was gelijk paniek politie erbij en een  bom exsper.Gelukkig maar een rook bom hij is opgehaald door militairen dus zoals je kan zien op de foto's is het niet allemaal prettig maar ondanks alle moeilijke situaties is het toch nog goed gekomen. 

 

Heerde spoedje

Even een spoedje waterleiding flexsiebel maken i.v.b nieuw riool leggen

was een heel gepuzzel en moest nog binnen een paar uurtjes

ondanks alles toch weer mooi werk geleverd.

 

 

 

 

Teuge face 2Speciaal spoed klusje Heerde

Spoed klusje te Heerde waterleiding lag in de weg voor nieuwe te leggen riool buis

we konden er niet onder door omdat er nog een zinker voor zat.

Dus gingen we  er over heen wat makkelijk kon i.v.b dekking  van de waterleiding

was een leuk klusje wel lastig door de tijds druk maar weer gelukt. 

 

Teuge face 2

Leuke klus in Teuge hoofdleiding vernieuwen en  diversen  gestuurde boringen verschillende maten en lengtes onder de vecht door en onder bomen en kruisingen en flink wat huizen overzetten zoals je kunt zien zat fase 1 niet helemaal mee vol tracé en oude muren die we weg moesten breken slopen en ook op sommige plekken   grondwater maar dat houd ons niet tegen en gaan we er weer 200% tegen aan.

 

Week 17 Teuge fase 1

 Even in 2dagen een DN500 afsluiter inbouwen in stalen leiding.Omdat oude afsluiter niet meer te bedienen was.Leiding lag erg diep en net boven het grondwater.Wel mooi zandje en mooi gebied.Alles ging weer voorspoedig en kunnen we weer met ons eigen werk verder gaan

 

 

Week 14 inbouwen afsluiter Nijmegen aan de Maas-Waalkanaal

Week 12 Nederasselt rielynen fase 2

Een gestuurde boring PE 200 door koppelen op AC 150 was geen fijn klusje i.v.b zeer natte mais land en hoge  grondwaterstand. En dat alles ook nog  instorte  toch weer klaar  in 1 dag  was wel een hele zware dag gelukkig was het wel erg mooi weer op naar de volgende klus .

Week 11 Teuge - gestuurde boring

Even een paar dagen de gebroeders buiting helpen met eindkappen en schemas fitten.Die hebben een flinke grote klus transportleiding en gasleiding leggen.We hebben een paar dagen geholpen was super verlopen en een goeie samen werking.

Week 11 Epe - transportleiding

Week 9 Zuilichem

4. mrt, 2016

Zinkers en omlegging

2 zinkers en omlegging 200 pvc en 500 meter ac 250 rooien omdat er 20.000 vierkanten meter kassen word gebouwd en niet bovenop de waterleiding mag komen te staan.Het is een zeer moeilijke klus,door vele grondwater en klei en moeilijk bereikbaar en ook nog 4 meter brede sloot vlak bij bestaande waterleiding. Maar ondanks dat moet het wel weer goed en met verstand gewerkt worden en tot een goed einden te brengen.

Week 8 Rosendaal

ROSENDAAL WATERLEIDING 75 PE EINDKAP PLAATSEN VANWEGE GRAAFWERKZAAMHEDEN VOOR HET LEGGEN VAN NIEUW RIOOL.  NIJMEGEN  TRANSPORT LEIDING OPMETEN I.V.B NIEUWE AFSLUITER INBOUWEN

EN IN EERBEEK WATERLEIDING DOOR KOPPELEN LAG AAN 2 KANTEN OP EINDKAP

WAS NIET MAKKELIJK I.V.B VOL TRACÉ EN GEJAAG VAN AANNEMER DIE RIOOL AAN HET LEGGEN WAS OP NAAR DE VOLGENDE KLUS 🙂

 

 

Het nieuwe jaar is weer begonnen en nog geen last van de vorst

 Volop groten en kleine klusjes zie in Home pagina  de foto's  dat zegt weer genoeg van Apeldoorn tot Nijmegen van 63 pvc tot 500 STAAL leidingen we gaan er weer tegen aan dit jaar

Opmerkingen

02.12.2016 12:25

Annette en Tom Rhiend.str 11

Beste Dave en medewerkers,
Met dit mailtje willen wij nog eens aangeven dat we de manier van werken van jullie zeer waarderen.
Altijd vriendelijk en mee denkend.
Zeer bedankt en prettige feestdagen